BEAMER HUREN MET PROJECTIESCHERM

Zoals reeds aangegeven is het huren van een beamer een zeer goede keuze bij veel doeleinden. De afgelopen decennia is de kwaliteit van beamers sterk toegenomen. Zo zijn beamers steeds stiller geworden, produceren ze steeds meer licht en profiteert u van een steeds hogere beeldresolutie. Bij ons heeft u keuze uit compacte beamers, high power dual-lamp DLP projectoren en zeer krachtige theaterprojectoren met maar liefst 4 lampen. Bovendien bieden wij u de mogelijkheid een bijpassend projectiescherm te huren; variërend in grootte van 3 tot en met ruim 35 vierkante meter.

Theaterprojector

beamer huren theaterprojector overijssel twente almelo hengelo enschede deventer zwolle hardenberg

> Krachtige Theater Projector
>
Uitgerust met 4 lampen
>
Hoge Helderheid

Dual Lamp Projector

beamer huren almelo, hengelo, rijssen, raalte enschede, twente, overijssel

> Dual Lamp DLP Projector
>
Uitgerust met 2 lampen
>
DLP Technologie

Compacte Beamers

beamer huren overijssel twente salland enschede deventer hengelo zwolle almelo hardenberg

> Zeer compacte projectoren
>
Handzaam en eenvoudig in gebruik
>
Wij verhuren diverse compacte beamers

beamer huren bij projecten in overijssel. Almelo hengelo enscchede deventer en zwolle

Beamer huren icm audiovisueel totaalpakket

Het komt regelmatig voor dat afnemers zoekende zijn naar een geschikte leverancier welke niet alleen een beamer, maar eveneens de verlichting en geluid kunnen leveren. In dat geval is Holiday is mogelijke leverancier voor U, bij ons heeft u namelijk de mogelijkheid om naast een projector een uitgebreide geluidsinstallatie en/of de gewenste verlichting voor uw project te huren. Het pakket valt optioneel verder uit te breiden met een podium, fraaie trussconstructies en beeldregie bij uw project.

Beamer huren icm een groot projectiescherm

In veel gevallen leveren wij onze projectoren in combinatie met een groot projectiescherm. Welk scherm het meest geschikt is weten wij niet; wat wij echter wel weten is dat wij waarschijnlijk een groot projectiescherm kunnen leveren welke uitermate geschikt is voor uw project. Kwalitatief hoogwaardige schermen met een beeldoppervlak van drie vierkante meter, op- en doorzichtscherm tot twaalf vierkante meter en een zeer groot doek van ruim vijf-en-dertig vierkante meter.

beamer huren almelo twente overijssel salland enschede hengelo

Wij verhuren onze beamers door het gehele land

Als Twents audiovisueel verhuurbedrijf zijn wij uiteraard veelal actief in diverse regio’s van Overijssel. Daarnaast zijn wij vereerd dat wij door partijen uit het gehele land worden ingeschakeld om onze kwalitatief hoogwaardige producten en jarenlange expertise in te brengen tijdens onder andere sportevenement, concerten, presentaties, congressen, enzovoorts.

Compacte Beamers  |  Dual Lamp Projectoren  |  Krachtige Theater Projectoren
Projectieschermen, drie tot en met vijf-en-dertig vierkante meter
Presentaties  |  Concerten  |  Sportevenementen

Beamer huren icm een projectiescherm?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor aanvullende informatie