Audiovisueel Totaalpakket

Als audiovisueel specialist voorziet Holiday reeds 40 jaar talloze evenementen van zowel beeld, licht en geluid. Kenmerkend hierbij is onze bedrijfsvoering, die gestoeld is op een viertal kernfactoren, namelijk: Kwaliteit, Stabiliteit, Flexibiliteit en Functionaliteit. Eenvoudig gezegd: U kunt met een gerust hart naar uw evenement toeleven wanneer u besluit het beeld, licht en geluid bij Holiday te huren.


Audiovisueel Totaalpakket – Geluidsinstallatie

De mate van importantie van het geluid wordt vandaag de dag nog regelmatig onderschat, maar een geluidsinstallatie is bij ieder evenement een belangrijke factor die een evenement kan maken of kraken. Het is daarom van groot belang bij het huren van het geluid te kiezen voor zowel kundigheid als kwaliteit, iets wat u bij ons kunt vinden. Naast een rijke ervaring beschikken wij namelijk over een breed productaanbod met vele producten van A-Merken als: Electro Voice, Dynacord, Klark Teknik, Midas, Renkus-Heinz, Nexo, Crown, etcetera. Hierdoor zijn wij in staat om ieder evenement te voorzien van een passende geluidinstallatie .


Audiovisueel Totaalpakket – Verlichting

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht wanneer u professionele ondersteuning wenst op het gebied van verlichting. Het samenspel tussen licht en geluid draagt namelijk bij aan de sfeer die u wenst te creëren. Tijdens uw bedrijfspresentatie bijvoorbeeld kunt u door middel van de juiste verlichting zelf bepalen op welk product, persoon of welke boodschap de nadruk komt te liggen. Bij feesten echter wordt er vaak gekozen voor totaal andere producten, bijvoorbeeld special effects, die zorgen voor een extra dimensie. In beide gevallen, maar ook wanneer u licht wilt huren voor een andere toepassing, kunt u bij ons terecht.
 

Beeld, Licht en Geluid Huren  Beeld, Licht en Geluid Huren  Beeld, Licht en Geluid Huren


Audiovisueel Totaalpakket – Beeld

Ook het derde aspect, beeld, speelt bij vele evenementen een belangrijke rol. Het zijn namelijk beelden die onze hersenen op een positieve manier kunnen prikkelen, ze dragen bij aan onze gewaarwording. Er wordt niet voor niets gezegd dat “Één beeld zegt meer dan duizend woorden”. Wij helpen u daarom graag op weg, enerzijds is dat mogelijk door het beeldverslag voor u te verzorgen, maar anderzijds kunt u ook de beeldschermen bij ons huren. Wij beschikken namelijk over talloze beeldschermen voor zowel indoor- als outdooractiviteiten, zoals bijvoorbeeld: TV-Schermen, Beamers, Projectieschermen, Outdoor LED Schermen en Mobiele LED Schermen. Kortom: Voor iedere toepassing kunt u bij ons het meest geschikte scherm huren!

 

Audiovisueel Totaalpakket – Compleet Plaatje

Bent  u op zoek naar één leverancier waarbij u zowel het beeld, licht en geluid op topniveau kunt huren? Of wilt u een trussconstructie of podiumwagen huren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Daag ons vrijblijvend uit en ontdek de eindeloze mogelijkheden of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten.