CATCHBOX HUREN

De Catchbox is een functionele werpmicrofoon. Ja, u leest het goed, een microfoon om mee te gooien. De oplossing om het eis te breken; de beste manier om interactie te creëren tijdens presentaties, congressen en conferentie. Veel van onze afnemers maakten reeds naar volle tevredenheid van dit unieke product. Wilt u ook een Catchbox huren?

Catchbox huren – Korte introductie

Als u besluit een catchbox te huren dan huurt u een draadloze microfoon welke de vorm van een kubus heeft. Wat de catchbox uniek maakt is het feit dat je er goed mee kunt gooien. Sterker nog, het is de eerste werpmicrofoon ter wereld. De draadloze microfoon is ingebouwd in een zachte kubus, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken dat mensen zich zullen bezeren.

catchbox huren overijssel twente hengelo deventer zwolle hardenberg almelo enschede

Catchbox huren – De voordelen

Het huren van een catchbox heeft als grote voordeel dat het een garantie op interactie met uw publiek biedt. U hoeft het product enkel in het publiek te werpen en u zult zien wat er gebeurt. Het is hierdoor een functionele – en leuke – toevoeging voor congressen, presentaties, workshops en meetings.

Omdat de catchbox van persoon naar persoon gegooid kan worden is het niet meer nodig om met een microfoon naar de spreker toe te lopen, hetgeen de snelheid ten goede komt waardoor de aandacht van het publiek minder snel zal afzwakken.

Catchbox huren – Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u het antwoord op veelgestelde vragen met betrekking tot de catchbox. Wellicht handig voor u als u overweegt een catchbox te gaan huren:

Met welke merken is de Catchbox compatibel?

O.a. Shure, Sennheiser, AKG, Beyerdynamic,  Audio Technica, Letrosonics en Sony. Maar wees gerust, wij leveren een compleet systeem. U hoeft zich dus geen zorgen te maken of de Catchbox het wel doet.

Is het gebruik van een Catchbox niet gevaarlijk?

Een goed ontwerp en een goede schuimlaag zorgen ervoor dat het gebruik van een catchbox niemand zal bezeren. Eveneens is de microfoon hierdoor goed beschermd tegen schade wanneer deze op de grond valt.

Hoe kan het dat de zender niet uit de Catchbox valt?

De catchbox is uitgerust met een ingenieus magnetisch locking system welke ervoor zorgt dat de zender niet uit de Catchbox zal vallen.

Maakt de catchbox geen storende geluiden bij aanraking?

De audio wordt door sensoren automatisch – tijdelijk – uitgeschakeld wanneer de catchbox wordt gegooid, aangeraakt of valt.

Wilt u een catchbox huren voor uw project?
Op deze pagina vindt u meer informatie m.b.t de Catchbox