DRAADLOOS VERGADERSYSTEEM HUREN

Voor vergaderingen op hoog niveau, congressen, conferenties en professionele toepassingen zoekt u vanzelfsprekend naar een strakke oplossing en een geavanceerd discussiesysteem. Een uitgebreid draadloos vergadersysteem huren is in dat geval de beste oplossing; geen wirwar aan kabels en toch de beste oplossing. Bij ons kunt u zo’n gebruiksvriendelijk vergadersysteem huren tegen een verrassend betaalbaar tarief. Meer hierover leest u op deze pagina.

Draadloos Vergadersysteem Huren – Kies voor topkwaliteit

Wij hebben bij de aanschaf van een draadloos conferentiesysteem gekozen voor de hoogwaardige kwaliteit van Beyerdynamic. Onze keuze is op dit merk gevallen vanwege de bewezen hoogwaardige kwalitiet, op vele locaties ter wereld wordt er namelijk gebruik gemaakt van draadloze discussieposten en voorzittersposten van dit gerenommeerde merk.

draadloos vergadersysteem huren. conferentiesysteem of discussiesysteem huren overijssel almelo hengelo enschede twente deventer zwolle

Draadloos Vergadersysteem – Hoe werkt het?

Wellicht heeft u weleens een raadsvergadering gezien in uw gemeente. De kans is dan groot dat u ook al eens kennis gemaakt heeft met een discussiesysteem. De meeste gemeenten kiezen er namelijk voor om gebruik te maken van een vergadersysteem. Zo’n systeem bestaat uit 1 of meerdere voorzittersposten en vele discussieposten. In iedere post is een microfoon ingebouwd, hetgeen de spraak van een discussie-participant versterkt. Bovendien hebben alle posten een luidspreker, waardoor de hele discussie goed gevolgd kan worden. De voorzitterspost heeft uitgebreidere functies; echter komt het er op neer dat de voorzitter met zijn post de macht over het systeem heeft en alles kan regelen.

Ons draadloze vergadersysteem bestaat uit:

> 35x MCW-D 521      Deelnemerspost met luidspreker
>   2x MCW-D 521      Voorzitterspost met luidspreker
>   4x MCW-D CD12   Flightcase & Charging system
  1x MCW-D 50-3    Control Unit
  4x Netsnoer

Zoals gezegd een zeer complete en uitgebreide set welke mede vanwege het gebruiksgemak een goede keuze kan zijn voor uw toepassingen. Kom rustig eens bij ons langs indien u graag een demonstratie wilt zien van ons draadloze vergadersysteem.

Wilt u een draadloos vergadersysteem huren voor uw project?
Op deze pagina vindt u meer informatie m.b.t de Catchbox