DRAADLOZE LED VERLICHTING HUREN

Draadloze LED verlichting huren? Onze LED Freedom Par is een prachtige en krachtige oplossing voor eenieder die op zoek is naar draadloze LED lampen op accu welke ook daadwerkelijk licht geven. Geen slappe hap, maar 4 krachtige 15 Watt  RGBAW+UV LED’s waarmee u zowel speciale effecten als sfeerverlichting kunt creëren. Aangezien u de kleuren rood, groen, blauw, amber en wit kunt mengen is het mogelijk om een ontelbaar aantal kleuren te maken. En niet geheel onbelangrijk; u bent verlost van een wirwar aan kabels.

DRAADLOZE LED VERLICHTING HUREN – TOT WEL 15 UUR DANKZIJ KRACHTIGE ACCU

Klinkt goed he? Draadloze LED Verlichting, welke ook nog eens fatsoenlijk licht produceert. Dan moet er toch een addertje onder het gras zijn; bijvoorbeeld dat de accu slechts eventjes meegaat en dan het licht weer uitvalt? Nou nee, dit is allemaal niet het geval. Dankzij de krachtige batterij kunnen deze draadloze LED Lampen tot wel 15-20 uur draaien zonder op het stroomnet te zijn aangesloten.

  • draadloze led verlichting huren. led lampen op accu in overijssel - almelo hengelo enschede

DRAADLOZE LED VERLICHTING HUREN – DEZE LAMPEN ZIJN ECHT VOLLEDIG DRAADLOOS

Om een draadloze microfoon te laten functioneren dient u gebruik te maken van een ontvanger welke niet draadloos is, om een wifi-verbinding tot stand te brengen dient er eveneens een kastje met draad aanwezig te zijn. Het mooie van onze draadloze LED lampen is dat ze echt volledig draadloos zijn. Ze kunnen op zichzelf staand functioneren en zijn dus volledig onafhankelijk van randapparatuur.

DRAADLOZE LED VERLICHTING HUREN – KLEUREN EENVOUDIG NAAR UW WENS IN TE STELLEN

Zoals gezegd bieden deze draadloze LED lampen de mogelijkheid om zeer veel verschillende kleuren te ontwikkelen. Hoe u dit voor elkaar kunt krijgen? Nou, op een zeer eenvoudige manier. Ten eerste is het optioneel mogelijk om de kleuren naar uw wens in te stellen door middel van een simpele app; de meest eenvoudige manier is echter het gebruik van de standaard meegeleverde afstandsbediening.

draadloze led verlichting huren enschede hengelo almelo oldenzaal raalte deventer zwolle twente
draadloze led verlichting huren - enschede hengelo almelo nijverdal oldenzaal - accu led lamp verhuur

DRAADLOZE LED VERLICHTING HUREN – ZEER MAKKELIJK OP TE LADEN

Maakt u meerdere dagen gebruik van onze draadloze LED lampen op accu? Dan kan het zo zijn dat u op een gegeven moment de lampen op moet laden. Ook hiervoor hebben wij natuurlijk een handige oplossing gevonden. U kunt de LED Lampen in onze flightcase opladen. Hoe dat in zijn werk gaat? Dat wijst zich vanzelf. Mocht u er toch niet uitkomen, dan staan onze technici voor u klaar voor technische ondersteuning.

DRAADLOZE LED VERLICHTING HUREN – MET DMX-AANSLUITING

Onze draadloze Freedom Hex Pars zijn weliswaar draadloos, dat levert echter totaal geen beperkingen op. Indien gewenst kunt u deze fraaie – compacte doch krachtige – LED lampen opnemen in uw lichtplan en ze aansluiten middels DMX-bekabeling. Master/Slave, Sound activated or Automatic control is allemaal mogelijk. U kunt gebruik maken van de DMX-kanalen zes, acht en twaalf.

Wilt u LED verlichting op accu huren voor uw project?
Hier vindt u meer informatie over onze draadloze LED lampen