GELUID HUREN IN OVERIJSSEL

Bent u op zoek naar de juiste geluidsinstallatie voor uw project in Overijssel? Holiday – Presentatie, beeld, licht en geluid – is een allround audiovisueel verhuurbedrijf gevestigd in Wierden. Dankzij onze centrale ligging in Overijssel zijn wij voor iedereen dichtbij. Twente, Salland, Zwolle, Hardenberg of Deventer? Al deze locaties bevinden zich op minder dan vijftig kilometer van ons bedrijf, waardoor wij snel kunnen leveren en u met minimale transportkosten geconfronteerd zult worden. Conclusie: Goed en voordelig geluid huren in Overijssel doet u bij Holiday.

Complete Geluidsinstallatie

geluid huren overijssel - geluidset twente deventer salland zwolleWij verhuren complete PA-sets, maar leveren eveneens het geluid voor vele zakelijke projecten in Overijssel. Hier is topkwaliteit en verstaanbaarheid een vereiste, hier hebben wij dan zorgvuldig op gelet bij de samenstelling van ons assortiment.

> Complete geluidsets voor alle toepassingen
Leverancier van vele zakelijke projecten
Ruim 40 jaar audiovisuele ervaring

Draadloze Microfonie

geluid huren overijssel draadloze microfoon haaksbergen hardenberg oldenzaal rijssenTijdens de meeste zakelijke events in Overijssel met professionals in de hoofdrol wordt er gebruik gemaakt van draadloze microfoons. Ook op dit vlak heeft u bij Holiday keuze uit diverse soorten draadloze microfoons, voorbeelden hiervan zijn:

Draadloze Head Sets
Draadloze Handmicrofoons
> Draadloze Werpmicrofoons

Overige Apparatuur

geluid huren overijssel - oldenzaal goor rijssen haaksbergen deventer raalte wierdenWilt u geluid huren, maar staat de door uw gewenste audio apparatuur niet op onze website? Twijfelt u dan niet om contact met ons op te nemen. Wij beschikken namelijk over veel meer apparatuur dan op onze website is weergegeven.

DJ-Sets / Media Players
> Opname-apparatuur
> Enzovoorts

Geluid Huren – Twentse nuchterheid en professionele ondersteuning

Wilt u geluid huren voor uw project in Overijssel? Dan is het wellicht goed om te weten dat wij een zeer breed assortiment op het gebied van audio koppelen aan topkwaliteit en Twentse nuchterheid. Bovendien kunt u ervoor laten kiezen om de knoppen te laten bedienen door onze vakkundige technici met jarenlange ervaring, u kunt zich dan onbezorgd richten op de overige aspecten van uw evenement.

geluid huren overijssel - licht truss beeldscherm - enter twente wierden nijverdal salland

Geluid Huren in een audiovisueel totaalpakket

Wilt u meer dan enkel geluid huren voor uw project? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij verhuren namelijk veel meer dan geluid alleen. Zo kunt u bijvoorbeeld eveneens bij ons terecht wanneer u op zoek bent naar verlichting, grote beeldschermen, een mooi podium of een fraaie trussconstructie. Als u de volledige audiovisuele pijlers bij ons besluit te huren dan profiteert u niet alleen van zeer scherpe tarieven, u heeft ook met slechts 1 leverancier te maken hetgeen de communicatie vereenvoudigd.

Presentatie  |  Beeld  |  Verlichting  |  Geluid  | Podia  |  Trussconstructies
Congres  |  Sportevenementen  |  Concerten |  Promotie  |  Theaters
Deventer  |  Zwolle  |  Almelo  |  Hengelo  |  Enschede

Wilt u geluid huren voor uw project in Overijssel?
Wij zijn centraal in Overijssel gevestigd en dus altijd dichtbij