GELUID HUREN

Wilt u geluid huren en doet u dit het liefst bij een onderneming welke jarenlang ervaring heeft en waar u keuze heeft uit een zeer uitgebreid assortiment? Dan bent u bij Holiday Geluidsverzorging aan het juiste adres. Wij zijn namelijk reeds meer dan veertig jaar in de geluidsbranche actief en verhuren enkel kwalitatief hoogwaardige producten van gerenommeerde A-merken. Dankzij een breed scala aan geluidsapparatuur zijn wij in staat om voor iedere toepassing de juiste geluidsinstallatie te bieden.

Complete Geluidsinstallatie

geluid huren - almelo wierden enschede hengelo raalte goor borne

Wij zijn experts op het gebied van geluid; dankzij ons uitgebreide assortiment zijn wij in staat een passende geluidset te leveren voor nagenoeg iedere toepassing.

Electro Voice Line-Arrays + Xsubs
Zeer krachtige PA-installaties
Complete presentatiesets
> Compacte geluidsets

Draadloze Microfonie

Geluid Huren - verhuur van draadloze microfoons in o.a. wierden almelo rijssen borne goor hengelo enschede

Vandaag de dag kunnen draadloze microfoons echt niet meer ontbreken bij presentaties waarbij sprekers informatie dienen over te dragen op een groot publiek.

Head Sets
Handmicrofoons
> Werpmicrofoons
> Vergadersysteem

Overige Apparatuur

geluid huren - audio apparatuur verhuur almelo hengelo enschede borne wierden nijverdal raalte

Als allround audiovisueel specialist beschikken wij vanzelfsprekend over een uitgebreid productaanbod. In ons assortiment vindt u o.a. onderstaande producten.

DJ-Sets / Media Players
> Digitale Mengpanelen
> Opname-apparatuur
> En nog veel meer

Geluid Huren – Vertrouw op professionele ondersteuning

Wilt u een geluidsinstallatie huren? Dan streeft u ongetwijfeld naar een zeer goede kwaliteit, om dit te realiseren kunt u gebruik maken van de kennis van onze vakidioten. Zo voorzien wij u bijvoorbeeld – indien gewenst – van advies bij uw zoektocht naar de juiste geluidsapparatuur of bedienen de knoppen tijdens uw project om er zeker van te zijn dat alles tot in de puntje wordt geregeld.

Geluid Huren – Details maken het verschil

Kwalitatief hoogwaardige producten dus. Het klinkt hierdoor wellicht eenvoudig, even het geluid huren. Het tegendeel is echter waar, de keuze voor de juiste luidsprekers bijvoorbeeld verschilt per toepassing. Vervolgens gaat u nog een stapje verder en worden de ideale instellingen voor onder andere processoren en versterkers ingesteld, welke eveneens per event sterk kunnen verschillen. Dit alles is nog maar het topje van de ijsberg en doen beseffen dat een optimale geluidskwaliteit voor een groot gedeelte afhankelijk is van details.

Interesse in totale audiovisuele ontzorging voor uw project?
Neem contact met ons op voor meer informatie over onze geluidsinstallaties