INDOOR LED WALL HUREN

Dankzij een verbluffende kleurweergave, enorme helderheid, zeer grote contrastwaarde en brede kijkhoek zijn onze indoor LED Walls een zeer populair product. Kenmerkend voor onze LED Schermen is de onderscheidende beeldkwaliteit; wij hebben bij de ontwikkeling van onze LED schermen namelijk gekozen voor kwalitatief hoogwaardige materialen, hetgeen een eindproduct oplevert welke tot het neusje van de zalm op de audiovisuele markt kan worden gerekend. Vele partijen hebben onze topkwaliteit reeds erkend, bij veel projecten voor topmerken  werd er daarom gebruik gemaakt van onze indoor LED Walls.

indoor led wall huren voor projecten in overijssel en brabant

GBSP2 INDOOR LED WALLS

Nieuw in ons assortiment; GBSP2 Indoor LED Walls. Profiteer van de duizelingwekkende pixeldichtheid welke een fantastische beeldkwaliteit oplevert. Kom gerust eens langs voor een productdemonstratie.

> 147.456 pixels per vierkante meter
Onderscheidende Full HD-plus resolutie
> Fraaie kleuren, groot contrast, hoge helderheid

GBSP3 INDOOR LED WALLS

Onze GBSP3 indoor LED Walls laten reeds enkele jaren zien waarom ze een uitstekende keuze zijn voor uiteenlopende projecten. Zo worden ze o.a. gebruikt tijdens vakbeurzen, concerten en presentaties.

> Krachtige SMD2724 beeldpunten
Topkeuze voor beursstands en concerten
> Gebruikt tijdens projecten in vele Europese landen

indoor led wall huren voor projecten in amsterdam en utrecht

INDOOR LED WALL HUREN ICM EEN AUDIOVISUEEL TOTAALPAKKET

Veel van onze afnemers kiezen voor onze producten en diensten op het gebied van het visuele aspect. Echter zijn er ook klanten welke op zoek zijn naar een business partner welke niet alleen het beeld, maar ook de verlichting en geluidsinstallatie voor een project kunnen verzorgen. Mocht dit ook voor u gelden? Dan melden wij u dat wij eveneens veel producten op het gebied van licht en geluid kunnen leveren. Indien gewenst kunt u de knoppen tijdens uw evenement laten bedienen door onze ervaren technici, zodat ik zich met een gerust hart kunt richten op de overige punten welke van belang zijn voor een succesvol verloop van uw evenement.

Zie ook:

Geluid
> Verlichting
> Diverse podia

indoor led wall huren voor uw project in amsterdam en/of frankfurt

Meer informatie ontvangen m.b.t. onze indoor LED Walls?

Met de website Grootbeeldscherm.nl – onderdeel van Holiday Geluidsverzorging – richten wij ons reeds vele jaren specifieke op de verhuur van grote LED Walls. Indien u de producten met eigen ogen wilt komen bekijken, zodat u weet wat u van onze producten kunt verwachten, bent u uiteraard ook van harte welkom bij ons aan de zaak voor een live demonstratie van onze indoor LED videowalls.

Nederland   |   Duitsland   |   Frankrijk   |   België   |   Denemarken   |   Zwitserland
Beurzen   |   Concerten   |   Promotie   |   Presentatie   |   Sportevenement
Hoge Helderheid   |   Magnifieke Kleuren   |   Groot Contrast
GBSP2 LED Schermen   |   GBSP3 LED Schermen

Wilt u een indoor LED Wall huren voor uw project?
Daag ons uit een geschikt voorstel te maken voor uw event