LED WALL HUREN

De populariteit van LED Walls is de afgelopen in rap tempo toegenomen. Een belangrijke reden hiervoor is het feit dat er vandaag de dag grote videoschermen beschikbaar zijn welke een goede resolutie koppelen aan een hoge helderheid, waardoor dit type product voor veel projecten de meest geschikte oplossing is. Wilt u ook een grote LED wall huren? Op deze pagina leest u meer over de talrijke mogelijkheden.

indoor led wall huren voor projecten in twente, overijssel

Indoor LED Wall Huren

Bent u op zoek naar een grote indoor LED wall; bijvoorbeeld voor uw beursstand, presentatie of concert? Dan is het goed om te weten dat wij over kwalitatief hoogwaardige indoor videoschermen beschikken in diverse soorten en maten. Wij zijn zodoende in staat om het meest geschikte beeldscherm voor uw project te leveren.

Outdoor LED Wall Huren

In ons assortiment vindt u krachtige outdoor LED walls met een helderheid van maar liefst 10.000 nits. Dankzij deze enorme lichtopbrengst zullen beelden ook wanneer de zon vol op het beeldscherm zijn goed zichtbaar zijn. Bovendien verhuren wij high-resolution videoschermen welk geschikt zijn voor gebruik in de open lucht.

outdoor led wall verhuur apeldoorn gelderland brabant

Mobiele LED Wall Huren

Wilt u een mobiele LED wall huren? Met onze mobiele systemen profiteert u van een prettige combinatie van een zeer hoog gebruiksgemak en minimale op- & afbouwkosten. Onze LED Schermen zijn in no-time na aankomst gereed voor gebruik en bieden u zeer veel mogelijkheden dankzij de vele hardware in de regieruimte.

LED Wall icm Audiovisueel Totaalpakket

U heeft het ongetwijfeld reeds elders op onze site gelezen, wij verhuren meer dan enkel LED walls.  Het is onze kracht dat wij over een zeer uitgebreid productaanbod beschikken; u kunt bij ons eveneens terecht voor een passende geluidsinstallatie, verlichting naar uw smaak, een prachtig podium en een indrukwekkende trussconstructie.

mobiel led scherm huren. Salland Overijssel Hengelo Twente

Meer informatie ontvangen met betrekking tot onze LED Walls?

Hebben onze LED Walls uw aandacht gewonnen en wenst u gaarne aanvullende informatie te ontvangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u graag meer over onze producten en dienstverlening. Eveneens bent u van harte welkom bij ons aan de zaak, zodat u onze videoschermen goed kunt aanschouwen. Tot slot kunt u een beeld vormen van onze producten door een blik te werpen op deze pagina of onze website Grootbeeldscherm.nl, waarmee wij ons volledig richten op de verhuur van grote schermen

Wilt u een grote LED Wall Huren voor uw evenement?
Maak gerust een afspraak om onze producten te komen bezichtigen