Verlichting

Verlichting speelt bij nagenoeg ieder denkbare toepassing een belangrijke rol, iets wat zelfs anno 2014 nog immer stelselmatig wordt vergeten. Om u op het gebied van verlichting van advies te voorzien bieden wij u graag onze diensten aan, middels onze uitgebreide productaanbod en rijke ervaring zijn wij namelijk in staat om bij ieder project de juiste invulling te bieden.


Verlichting - Diverse mogelijkheden

Zoals gezegd beschikken wij over een breed assortiment, waarmee wij het lichtplaatje voor ieder project optimaal kunnen invullen. Wij zijn in staat om de juiste personen in de spotlights te zetten, met de juiste kleuren het gewenste sfeertje te creëren en bedrijfspresentaties en debatten goed in beeld te brengen door gebruik te maken van de juiste kleurtemperaturen.
 

licht huren - podiumverlichting licht huren - presentatieverlichting Verhuur Discoverlichting - Almelo - Twente - Enschede Verlichting standbouw - Utrecht - Hardenberguitlichten skyrose verhuur - hengelo - twente - overijssel  flying planet overige licht huren - almelo - hengelo - enschede - twente - overijssel

 
Verlichting  - Lichteffecten

Uiteraard zijn wij ook in staat om de door u gewenste lichteffecten te leveren zodat u een spetterende show neer kunt zetten. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.
 

Verlichting  - Flying Planet

Ook kunt ook bij ons terecht indien u op zoek bent naar  unieke eyecatchers om op een nadrukkelijke manier aandacht te trekken. Denk bijvoorbeeld aan een Flying Planet, een grote lichtballon die u voor meerdere toepassingen kunt gebruiken. De ballon kan uiteraard gebruikt worden om een locatie te verlichten. Daarnaast biedt het echter ook kansen om op een unieke manier te adverteren, met beamers kunt u bijvoorbeeld uw logo op de immense ballon projecteren. Het is bovendien mooi meegenomen dat u zelf de lichtkleur kunt bepalen, de ballon past hierdoor ook in het sfeertje van uw evenement


Verlichting  - Skyrose

De skyrose is een lichteffect waarmee u al van kilometers afstand de aandacht kunt trekken. Op deze manier wakkert u niet alleen nieuwsgierigheid aan, mensen weten ook direct waar er wat te beleven valt.

 

Verlichting  - Truss

Regelmatig krijgen wij de vraag of wij de verlichting kunnen ophangen in een truss. Wellicht is het dan handig om te weten dat wij eveneens op vele locaties in zowel binnen- als buitenland evenementen van strakke trussconstructies voorzien.


Indien u meer informatie wilt ontvangen kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen.