WIJ STELLEN ONS VOOR

Holiday is een allround audiovisueel verhuurbedrijf welke wordt aangedreven door een gepassioneerd team; welke het ultieme eindresultaat voor zijn afnemers poogt te realiseren. Wij prijzen ons gelukkig met het feit dat wij hier in de meeste gevallen ook daadwerkelijk in slagen, dit zorgt voor lachende gezichten bij onze klanten en een voldaan gevoel bij ons als leverancier. Het positieve resultaat wordt neergezet dankzij een bedrijfsvoering welke stoelt op de pijlers: Flexibiliteit, innovatie, functionaliteit en onderscheidend vermogen.

Flexibiliteit

Geen routinematige aanpak met immer dezelfde opstelling. Nee, wij kiezen in samenspraak met onze cliënten voor een invulling welke wij het meest geschikt achten voor het betreffende project. Dankzij onze flexibiliteit bieden wij u tot de laatste minuut wijzigingen door te voeren, zodat het audiovisuele aspect bij aanvang van een evenement volledig naar uw wens wordt opgeleverd.

Innovatie

Wij reeds decennialang actief is op de audiovisuele markt. Dit zorgt er voor dat wij over een zeer uitgebreid netwerk beschikken, waardoor wij altijd op de hoogte zijn van de meest recente technologische ontwikkelingen. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en investeren jaarlijks in  moderne producten waarvan wij denken dat ze waardevol zijn voor onze opdrachtgevers.

Functionaliteit

Onze kracht is het neerzetten van gebruiksvriendelijke opstellingen welke onze afnemers zeer veel mogelijkheden bieden. Ook wanneer u technisch iets minder onderlegd bent kunt u met een gerust hart kiezen voor onze apparatuur; wij nemen namelijk altijd ruim de tijd om uit te leggen hoe u onze producten zelf kunt bedienen. Wij beloven dat dit ook voor u gesneden koek zal zijn.

Onderscheidend vermogen

Een combinatie van de bovengenoemde factoren – onze flexibiliteit, de nieuwste producten met een de hoogste kwaliteit en gebruiksgemak – zorgt ervoor dat wij ons onderscheiden van het leeuwendeel van de audiovisuele verhuurbedrijven. Bent u nog niet helemaal overtuigd? Kom dangerust eens bij ons langs voor een demonstratie van onze kwaliteitsproducten.

Interesse in totale audiovisuele ontzorging voor uw project?
Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de talrijke mogelijkheden