PODIUMWAGEN HUREN

Bent u op zoek naar een ruime podiumwagen om een bijdrage te leveren aan uw evenement? Wij beschikken over een mooie podiumwagen welke reeds meermaals van waarde is geweest bij uiteenlopende toepassingen. Wij bieden onze afnemers de mogelijkheid te profiteren van een bovengemiddeld vloeroppervlak. Bovendien kunt u – indien gewenst – de podiumwagen uitbreiden naar uw wens.

PODIUMWAGEN HUREN IN COMBINATIE MET BEELD, LICHT EN GELUID

Zoals u op deze pagina leest verhuren wij een fraaie en zeer ruime podiumwagen; echter de core business van onze onderneming is verhuur van audiovisuele apparatuur. U kunt zodoende onze podiumwagen huren in combinatie met een totaalpakket op het gebied van beeld, licht en geluid welke volledig naar uw wens is samengesteld. U kunt zich dan volledig richten op de overige aspecten van uw evenement.

PODIUMWAGEN HUREN MET EEN GROOT VLOEROPPERVLAK

Wellicht heeft u het reeds gelezen op een voorgaande pagina, toch willen wij nogmaals het zeer grote vloeroppervlak van onze podiumwagen benadrukken. Met drie-en-dertig vierkante meter ruimte is er voldoende ruimte om zeer veel personen, instrumenten en andere producten op het podium te plaatsen. Onze podiumwagen is om deze reden een uitstekende keuze voor een groot aantal projecten.

Podiumwagen huren. Wij verhuren onze podiumwagen vaak in overijssel drenthe en gelderland in de omgeving van enschede deventer zwolle almelo en hengelo

PODIUM TE KLEIN? MOGELIJKHEID TOT UITBREIDING

Onze podiumwagen heeft een zeer ruim podiumoppervlak. Toch is het mogelijk dat u op zoek bent naar een oplossing met een groter podiumoppervlak. Bijvoorbeeld wanneer u een concert heeft bestaande uit een grote groep mensen. Het is dan goed om te weten dat wij de podiumwagen kunnen uitbreiden met een modulair podium. Het modulaire podium heeft een anti-slip laag en kan zodoende ook in de openlucht gebruikt worden.

PODIUMWAGEN HUREN MET LED-VERLICHTING

Vindt uw evenement overdag plaats, dan is deze optie wellicht overbodig. Toch komt het ook regelmatig voor dat shows plaatsvinden in de avond- of nachtelijke uren. In dat geval is verlichting geen overbodig luxe. Om deze reden hebben wij er voor gekozen een podiumwagen te ontwikkelen welke standaard is uitgerust met LED verlichting. Wij kunnen kiezen uit verlichting in de kleuren rood, groen en blauw.

WIJ LEVEREN PODIA IN HET GEHELE LAND

Holiday is gevestigd in Twente, Overijssel. Wierden om precies te zijn. Het zal u dan ook niet verwonderen dat wij veelvuldig in de omgeving van Almelo, Hengelo, Enschede, Zwolle en Deventer onze werkzaamheden uitvoeren. Ons werkgebied is echter nog veel groter. Wij reizen eveneens af naar Drenthe, Utrecht en alle andere Nederlandse provincies.

Wilt u een podiumwagen huren voor uw evenement?
Ontdek het verrassend scherpe tarief voor onze podiumwagen.