PODIUM HUREN

Bent u op zoek naar een fraai podium voor uw evenement? In het uitgebreide assortiment van Holiday Geluidsverzorging vindt u eveneens podia in diverse soorten en maten. Zo kunt u onder andere bij ons terecht wanneer u op zoek bent naar een modulair podium, een complete podiumwagen of een multifunctionele LED Podiumwagen. Neem rustig een kijkje op deze pagina om te ontdekken welk podium het meest geschikt is voor uw toepassing.
 

MODULAIR PODIUM HUREN                

Wij beschikken over ‘losse’ podiumdelen – ook wel een modulair podium genoemd – waarmee een groot podium gecreëerd kan worden. De podiumdelen hebben een afmeting van 2.50 x 1.25 meter en beschikken over een anti-slip laag, waardoor het geschikt is voor indoor en outdoor gebruik. De hoogte van het podium kan naar uw wens worden aangepast. Bovendien beschikken wij over trappen en veiligheidsrekken om aan de safety eisen te voldoen.

>  Podiumdelen: 2,50 x 1,50 meter
>  Hoogte podium: 0,60 - 1,20 meter
>  Inclusief Podiumtrap en veiligheidsrekken


Podium Huren - Podiumwagen en Modulair Podium verhuur - Overijssel en Gelderland
 

PODIUMWAGEN HUREN          

Kiest u ervoor om onze podiumwagen te huren? Dan kiest u voor een royaal podium met een vloeroppervlak van ruim 33 vierkante meter. Prettige bijkomstigheid is de snelle opbouw, waardoor wij voor de op- en afbouw van onze podiumwagen geen kosten in rekening hoeven te brengen. Is deze podiumwagen te klein voor uw project? Indien gewenst kunnen wij het podiumoppervlak uitbreiden met ons modulaire podium met speciale anti-slip laag.

>  33m2 podiumoppervlak:           7,40 x 4,50 meter
>  Standaard uitgerust met RGB LED Verlichting
>  Optioneel: Licht en geluid naar uw wens


LED Podiumwagen Huren - Verhuur inclusief Modulair Podium - Overijssel Gelderland en Drenthe


LED WAGEN

Onze onderscheidende LED Podiumwagen biedt voordelen voor alle partijen welke bij uw evenement betrokken zijn. Denk onder andere aan de toegevoegde waarde op het gebied van uitstraling voor uw evenement, de extra exposure welke u uw sponsoren kunt bieden en de meerwaarde voor het publiek aangezien u prachtige beelden kunt vertonen of een social media wall kunt creëren. Wij leveren deze podiumwagen standaard inclusief 12,5m groot podium.

>  Groot LED scherm met veel mogelijkheden
>  Uitgerust met een complete regie ruimte
>  Standaard geleverd met 12,5m2 podium


MEER INFORMATIE

Wenst u gaarne aanvullende informatie te ontvangen met betrekking tot onze diverse podia? Neem vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken wat deze producten voor u kunnen betekenen.