Podiumwagen Huren

Zoekt u een podiumwagen voor uw evenement? Wij beschikken over een fraaie podiumwagen welke voor vele toepassingen van waarde zou kunnen zijn. Wij onderscheiden ons met onze podiumwagen met ruime uitbreidingsmogelijkheden en een bovengemiddeld vloeroppervlak.


Podiumwagen Huren – Hoe groot is het vloeroppervlak?

Het standaard vloeroppervlak van onze podiumwagen bedraagt ruim 33 vierkante meter, met name de diepte van 4,5 meter is voor vele toepassingen een groot pluspunt. Bent u echter op zoek naar een nog groter podium? Wij bieden u de mogelijkheid de podiumwagen aanzienlijk uit te breiden met een weather-proof podium, welke wij compleet met veiligheidsrekken, trappen en anti-slip laag geleverd worden.


Podiumwagen Huren – Compleet audiovisueel pakket

Bij ons kunt u een podiumwagen in combinate met een compleet audiovisueel pakket. In ons productassortiment vindt u vele geluidsinstallatie, prachtige verlichting en grote LED Walls in diverse soorten en maten. Het uitgebreide productaanbod biedt ons de mogelijkheid om samen met u een volledig naar uw wens totaalpakket samen te stellen.
 

led scherm huren gelderland - overijssel twente enschede almelo hengelo LED Podiumwagen Overijssel - Twente - Hengelo - Deventer - Zwolle - Hardenberg
 

Podiumwagen Huren – Ons verzorgingsgebied

Wij zijn gevestigd in Twente, Overijssel. Wij hebben zodoende in deze regio reeds vele projecten gefaciliteerd. Echter hebben wij ook buiten deze regio, en zelfs buiten de landsgrenzen, een rijke ervaring. Met reeds geplande projecten in Nederland, Duitsland, België, Zwitserland, Frankfrijk en Denemarken zullen wij ook in 2017 veelvuldig in het buitenland te vinden zijn.
 

Podiumwagen Huren – Ons verzorgingsgebied

Eenieder die onze grote podiumwagen huurt profiteert van de LED-verlichting welke standaard in onze wagen is ingebouwd. U kunt kiezen tussen zowel neutraal wit licht als RGB-verlichting welke u eenvoudig middels een afstandsbediening kunt instellen. U kunt dus zelf bepalen welke verlichting het beste bij de sfeer van uw evenement past.
 

Podiumwagen Huren – Zeer betaalbaar

Een belangrijke pijler binnen onze bedrijfsvoering is betaalbaarheid. Wij hebben er zodoende voor gezorgd dat onze podiumwagen voor nagenoeg ieder project een betaalbare oplossing is.


Podiumwagen Huren – Meer informatie

Wenst u aanvullende informatie te ontvangen met betrekking tot onze podiumwagen? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de talrijke mogelijkheden.