Truss Huren - Truss carré - Trussconstructies

Wilt u een truss carré huren voor uw evenement? Wij beschikken over honderden strekke meters aan truss, zodat wij voor ieder evenement de gewenste trussconstructie kunnen creëren. Gaarne gaan wij met u in gesprek, zodat wij gezamelijk een mooie oplossing voor uw project kunnen uittekenen.


Truss Huren - Al onze trussen zijn TÜV-gecertificeerd

Tijdens vakbeurzen wordt er streng gecontroleerd op deugdelijkheid van materialen welke gebruikt worden tijdens de opbouw van een stand. Wij juichen dit toe, veiligheid moet in alle gevallen voorop staan. Om deze reden kunt u er dan ook vanuit gaan dat alle truss welke u bij ons huurt in goede staat verkeert en de juiste keuringen zullen doorstaan.
 

truss huren carré amsterdam utrecht hardenberg gorinchem Truss carre huren hardenberg hannover amsterdam utrecht truss huren carré amsterdam overijssel hardenberg utrecht gorinchem beurs
 

Truss Huren - Trussconstructie in combinatie met een AV-Totaalpakket

Wenst u meer dan enkel truss te huren? Als audiovisueel specialist kunnen wij voorzien van een totaalpakket op het gebied van beeld, licht, geluid en video. Hierbij kunt u denken aan 65" Televisieschermen, de juiste verlichting van uw stand, enorme LED Walls, complete geluidsinstallaties, etcetera. 
 

Truss Huren - Wij bouwen truss carres in binnen- en buitenland

Reeds enkele decennia bouwen wij in opdracht van onze opdrachtgevers een fraaie truss carre, welke een gedegen basis vormt van een stand tijdens de beurs. Onze truss worden niet enkel regionaal gebruikt, wij bouwen eveneens regelmatig een trussconstructie in België en Duitsland.
 

Truss Huren - Aanvullende informatie

Wilt u aanvullende informatie ontvangen met betrekking tot onze producten en/of diensten? Neem vrijblijvend contant met ons op, wij staan u graag te woord. Daarnaast bent u vanzelfsprekend van harte welkom bij ons aan de zaak om samen de mogelijkheden te bespreken.